keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulu tulla jolkottaa :)

Jouluun on enää vähän aikaa! :)


Meillä on parvekkeen kaiteiseen kiedottu siniset jouluvalot, tykkään niistä oikein paljon, vaikka alkuun en ollut aivan varma tuosta sinisestä väristä. :) Ja kyllä, lunta on siinä päällä oikein kunnolla, koska se on minusta kivan näköistä.


Keittiössä meillä on jouluinen kaitaliina ja joulukukkasena Amaryllis ja lisäksi valkoinen enkeli, joka minun oli aivan pakko ostaa, kun näin sen, se oli niin ihana. :) Enkeliin saa myös valot, mutta siitä on patterit nyt loppu. Höh. :(





Makuuhuoneessa on kynttelikkö ikkunalla, koska keittiön ikkunalaudalle sitä ei saanut mahtumaan, koska siinä on niin paljon kukkasia (kuten ehkä huomasitte :D).


Ulko-ovessa meillä on tuollainen punottu sydän, mikä roikkuu punaisesta nauhasta. :) Jouduin (huom! jouduin) ostamaan uuden joulukoristeen ulko-oveen, koska en löydä viime jouluista koristetta mistään. :(

Mitään muuta jouluista meillä ei sitten olekaan. Haluaisin kyllä hankkia jouluverhot, mutta vihaan verhojen silittämistä ja paikoilleen laittamista ylikaiken, joten tyydyn vain näihin pieniin jouluisiin somisteisiin. :)

Vielä lopuksi kuva meidän makuuhuoneen ikkunasta otettuna. :) Tykkään tästä maisemasta oikein paljon tällä hetkellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti