keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Geelikynnet

Viime viikolla tuli tehtyä kaverille geelikynnet Kicksistä ostetulla Depend merkkisellä geelikynsien tekosetillä. Setissä tulee mukana valkoiset kynsitipit, liima, kiillotusviila ja tavallinen kynsiliima, puutikku, liiman aukaisija "nasta", geeli ja geelin päälle suihkutettava aktivaattori ja käyttöohjeetkin taisi olla. Olen ostanut tuon setin jo viime vuoden puolella, mutta muistelin että hinta olisi ollut noin 15-20€ ja omani löysin siis Kicksistä. :)


Tämän näköinen paketti siis kyseessä. Pahoittelut että tuo Depend teksti näkyy niin huonosti. :/


Aikaa kynsien tekemiseen meni noin tunti, kun käytin erilaisia tippejä, kuin nuo paketissa olevat.
Paketissa olevat tipit ovat melko paksuja, joten viilauksessa kestää melko kauan, tai ainakin kesti silloin, kun tein kynnet itselleni ensimmäisen kerran. :)
Geeli on samanlaisessa purkissa kuin kynsilakka ja siinä on samanlainen sutikin kuin kynsilakassa, itse en tästä tykännyt, koska oltuaan ilman kanssa jonkun aikaa kosketuksissa, se alkoi kovettumaan ja geelin levittäminen vaikeutui ikävästi, joten käytin omaa sutia tuohon tarkoitukseen. Mutta kun geelin oli levittänyt kynsille, se valui ikävästi kohti kynnen reunoja. 
Tuo aktivaattorisuihke taas oli hyvin mielenkiintoinen käytettävä, piti tähdätä kunnolla, että suihkautus osui varmasti oikeaan kohtaan ja kaiken lisäksi tuote kuumotti ja kirveli ikävästi, mutta se onneksi loppui lyhyeen.
Viilat paketissa olivat niin ikään hieman huonompia, kumpikin viila oli käyttökelvoton ensimmäisen kerran jälkeen, kun olin tehnyt itselleni kynnet.

Mutta vaikka tässä nyt ei hirveästi kehuja tuosta paketin sisällöstä tullut, niin kyllä niillä ainakin omasta mielestäni kivan näköiset kynnet sai, muutamaksi päiväksi, kunnes geeli alkoi omia aikojaan lohkeilemaan. Eli kokonaisuudessaan: tulipahan kokeiltua, mutta en aio kyllä toistamiseen ostaa tuota settiä. :)

Tässä vielä kuvat ystäväni kynsistä. :)





Mitäs mieltä olette näistä? Onko jollakulla muulla parempi kokemuksia tästä Dependin geelisetistä? :)


P.s. En sitten lähtenytkään laivalle niillä lehmänläikällisillä kynsillä, vaan kokeilin liukuvärjäystä ensimmäistä kertaa, niistä ette saa kuvia, mutta lupaan että kunhan kunnolla harjoittelen liukuvärjäystä, niin niistäkin on kuvia luvassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti