perjantai 4. toukokuuta 2012

Niiisk, köhköh..

Täällä taas pienen tauon jälkeen. Ei ole ollut nyt inspiraatiota kirjoittaa, mutta eiköhän se tästä taas lähde kulkemaan :)

Tällä hetkellä mulla on kyllä pää niin täynnä räkää, ettei hyvä tosikaan. :( Ja tästä kirjoittamisesta ei meinaa senkään puolesta tulla mitään. Sain tosiaan eilen iltasella yhtäkkiä alkaneen flunssan. Yön aikana tapaus vain paheni ja nyt tilanne on sit tämä, että tuntuu ettei saa henkeä kunnolla, yskityttää ja tuntuu että pää halkeaa kun sitä särkee niin kovaa. Ei ollenkaan kiva.

Mutta jotain positiivistakin! "Pitkän" odottelun jälkeen saatiin vihdoinkin meijän uus sänky kotio! :) On kyllä niin huippua! :)
(Ainut vaan, että tämä eräs huippu ei osaa vielä kunnolla nukkua siinä.. Viime yö mennyt siis valvoessa senkin takia -.- )
Niin ja Ö ei mahdu nyt sitten nukkumaan sängyn alle ja se oli viime yön ihan pallo hukassa ja tepasteli ympäri makuuhuonetta rauhoittumis-/nukkumispaikkaa hakien.. :/

Huomenissa pitäisi mennä siskon tytön 1-vuotissynttäreille, saas nähdä pääseekö sinne asti tän flunssan kanssa. Ei kyllä, jos en koe jotakin ihmeparantumista yhtä nopeasti, kuin mitä tää flunssa alkoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti