tiistai 1. toukokuuta 2012

Koiran hoitoa ja kodinhoitoa :)

Tänään on siis ollut tällänen kotipäivä. Ö:n kynnet leikattu ja koko Ö harjattu. Tiskikone tyhjennetty, pyykkiä pesty. Vielä kun sais imuroitua, niin sitten vois alkaa katselemaan leffaa. :)

Ö on siis menossa tänä viikonloppuna elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn :) Äitiä jänskättää hirmuisesti pojan puolesta.. :) En vaan itse pääse mukaan kyseiseen näyttelyyn, kun siskon tyttö täyttää 1v ja hirrmuiset bileet on juur sinä päivänä, kun näyttelykin on :)

Mutta jottei tää menis ihan pelkästään pölinän puolelle, vaan pysyttäis ees vähän asiassa, niin parit kynsikuvat tähän väliin :)





 
Aluslakka: Konad Base Coat
Pohjalakka: Coral Prosilk no 10
Viivat tehty: La Femme Beauty
Pienet osiot: Miners Apricot Blush
Päällyslakka: Konad Top Coat

Kyseessä siis varsinaiset Virvon varvon kynnet ja tekijän sormet on hiiieman tärisseet viivoja vetäessä :D Ties mistä johtunut, jännityksestä vai jostain muusta :p :) Eli kynsillä on 2 tai 3 kerrosta pohjalakkaa, sitten tehty pienellä siveltimellä nuo viivat, jonka jälkeen tein pallot dotting toolilla ja lopuksi lakkasin nuo pienet osiot :) Päälle vielä päällyslakka ja se oli siinä :)

P.s. Komeasti näkyy muuten tuo snapsilasi noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa :) Tiedättehän ainakin nyt mitä meillä käytetään "pidettävänä", kun kynsiä kuvaillaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti