torstai 31. toukokuuta 2012

Käyttämäni hajuvedet

Niin ja käyttöön tulevatkin... :)

En ole siis mikään ekspertti näissä hajuvesien tuoksuasioissa, joten otin oikeuden lainata eri nettisivuilta teidän tietoonne nuo ensi-, sydän-, ja pohjatuoksut. Muuten olisitte saaneet tyytyä vain tylsiin "Joo, mun mielestä kiva tuoksu." - kommentteihin, suokaa siis anteeksi tuo lainaaminen. :)

Ensimmäisenä eniten käytössä oleva Morganin Sweet Paradises. Tuoksuna mukavan pirtsakka, alkuun melko voimakas, mutta loppua kohden tuoksu tietyllä tapaa hälvenee.

Morgan: Sweet Paradise:

"Ensituoksu: Roseepippuri, mustaherukan silmut
Sydäntuoksu: Litsi, kiinanruusu, perhosorkidea
Pohjatuoksu: Myski, santelipuu ja frangipani kukka "

Lähde


Morgan: Sweet Paradises


Seuraavaksi on vuorossa elämäni rakkaus, Kenzon Amour. Sain ensimmäisen Kenzon Amour miniminipurkin ollessani noin 12- tai 13-vuotias ja siitä lähtien Kenzon amour on ollut ehdoton suosikkini. Minipurkin jälkeen olen ostanut itse yhden ison ja toisen isoista sain Miekkoselta viime vuonna syntymäpäivälahjaksi. :) Tuoksu on siis aivan ihana, muuten en osaa sitä kuvailla, mutta kuitenkin ihana, rakastan sitä ylikaiken! <3


Kenzo: Amour:

"Ensituoksu:  Frangipani kukka ja kirsikankukka
Sydäntuoksu: Valkoinen tee ja suitsuke
Pohjatuoksu: Vanilja, thanaka-puu ja riisi"

Lähde

Kenzo: Amour

Sitten tulevat nämä käyttöön tulevat hajuvedet, elikkä olen näitä tuoksuttanut laivan kemmariosastolla ja ihastuin kumpaankin tuoksuun. :) Näistä oli tarjous, olisikohan se ollut, että kaksi kappaletta 24,90€ tai jotain sinnepäin, niin kyllähän nämä oli hankittava. :)



Kate Moss: Vintage:

"Ensituoksu: Roseepippuri, freesia, mandariini
Sydäntuoksu: Jasmiini, heliotropi, mantelikukka
Pohjatuoksu: Myski, vanilja, tonkapapu"

Lähde


Kate Moss: Vintage



Kylie Minogue: Pink Sparkle:

"Ensituoksu: Roseepippuri, omena, persikka
Sydäntuoksu: Bulgarian ruusu
Pohjatuoksu: Myski, santelipuu, ambrose"

Lähde


Kylie Minogue: Pink Sparkle


Kauhukseni huomasin tässä kun etsin näiden hajuvesien ensi-, sydän-, ja pohjatuoksua, että neljästä tuoksusta kolmessa on roseepippuria, kahdessa tuoksussa myskiä, kahdessa tuoksussa santelipuuta, kahdessa tuoksussa vaniljaa ja vielä kerran kahdessa tuoksussa frangipanin kukkaa!
Mausteena ruuassa en voi sietää roseepippuria, mutta tuoksuissa sitten nähtävästi voin. :D

Olin yllättynyt tästä tiedosta, että näissä on näin paljon samoja tuoksun "tekijöitä", koska en ole ennen tätä tutkaillut näiden "sisältöjä", tuoksujen perusteella vain napannut mukaani. :)

Minkälaisia tuoksuja te käytätte? Onko teillä jokin elämänne rakkaus hajuvesien suhteen? Kertokaa myös, mitä mieltä olette näistä, mitkä kuuluvat minun hajuvesi "kokoelmaani". :)








P.s. Toinen elämäni rakkaus on Paris Hiltonin Can can, mutta sitä ei löydy tällä hetkellä kokoelmastani, koska en ole sitä löytänyt ainakaan Silja Europalta enää, mutta olen varma että kunhan löydän sen jostain hyvällä hinnalla, niin sitä tulen vielä varmasti hankkimaan! :)
Osaako kukaan kertoa löytyykö sitä jostakin täältä maankamaralta, enkä ole vain löytänyt sitä? :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti