perjantai 25. toukokuuta 2012

Allekirjoittaneen omat kynsikkäät vol.2

Lehmänläikällistä elikkä graffiti- tai cracklelakkailua :)



Aluslakka: Konad Base Coat
Pohjalakka: BYS 05 UV Frightening Lightning
Graffitilakka: KoneHelsinki Graffiti Nails G04
Päälilakka: Konad Top Coat

Pohjalla on siis BYS:in UV lakka, neonkeltaisella sävyllä. Kerroksia on yhteensä neljä, koska tuntui ettei tuo keltainen väri meinannut peittää kunnolla. Oli siis melko nestemäistä, en ole käyttänyt tätä vielä kertaakaan, niin ajattelin nyt testata sitä tämän oranssin graffitilakan kanssa, jonka juuri ostin. :)

Nämä kynnet tein jo valmiiksi ensi maanantain laivareissua varten, mutta itseni tuntien luulen, että päätänkin olla lähtemättä näiden kynsien kanssa reissuun ja turvaudunkin johonkin tutumpaan juttuun. :D Tämä oranssi graffitilakka on siis ensimmäinen laatuaan minulla, olisin halunnut myös mustan samanmoisen, mutta ei kun ei, joku toinen kerta sitten. :) Musta olisi minulle tutumpi väri, en ole ikinä käyttänyt oranssia kynsilakkaa ja tämänkin kanssa olen vähän silleen "onkohan tää nyt ihan tyhmän näköistä?"




Mitäs mieltä te olette? Ovatko kynnet "tyhmän" näköiset? Itse en osaa oikein päättää ovatko nämä hyvät vaiko eivät.

P.S. Yoursin tilaus saapui tänä aamuna klo.7.55. Olin hieman pöllämystyneenä, kun joku rimputti ovikelloa niin pirusti siihen aikaan aamulla! Mutta nyt on kolme uutta ihanaa paitaa ja yksi ihana uusi maximekko! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti