tiistai 22. toukokuuta 2012

Esa Grilli ja rakennusmestari M

Hiljaiseloa blogin puolella, koska on muka ollut kaikenlaisia kiireitä, eikä ole ehtinyt päivittelemään tälle suunnalle mitään. :/ Mutta nou hätä, täällä ollaan, mutta vieläkin tulee juttua asian vierestä eikä asiasta. :D

Otsikko kertoo aika paljon, tänään on ollut rakentelupäivä. :) Rakensin elämäni ensimmäisen tiilistä tehdyn ulkogrillin!! (ilman mitän laasteja sun muita siis)
Rakennuspaikkana Miekkosen vanhempien piha ja ohjeen sain Miekkosen äidiltä. Ohje on otettu joskus jostakin lehdestä, on siis monta monta vuotta vanha ja ajattelin laittaa sen tänne teillekin näkösälle, koska siinä on ainut kuva minkä tulette kyseisestä grillistä näkemään! :D Tiilet olivat nimittäin jo kertaalleen käytettyjä ja sen näköinen grillistä tulikin! :D Olivat palvelleet siis noin 40 vuotta edellisessä tehtävässään. :)Mutta hyvin se ajoi asiansa, makkarat grillaantui oikein passelisti ja olivat hyviä. :)

Olen ylpeä rakennusmestari tällä hetkellä! :)

(Parin päivän reissu siis Miekkosen vanhempien luona, joten kynsiaiheisia päivityksiä ei ole nyt tulossa muutamaan päivään.)

Ainiin ja aiheeseen liittyen melkeinpä, Yoursille on tehty tilaus viime viikolla ja nyt vaan odottelen pakettia siltä suunnalta, jeij! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti