torstai 3. tammikuuta 2013

Inkki Pinkin loppuvuoden alesta tilatut tuotteet :)

Tänään ne sitten saapui, unohdin kaiken hälinän keskellä kertoa teille edes tehneeni tilauksen Inkki Pinkille! -.- :D

Mutta siis tilasin viiloja, pinkit tippileikkurit ja mallikiekon. Valitettavasti postin kovakouraisessa käsittelyssä yksi mallikiekon "kynsistä" oli lohjennut, mutta ei mahda mitään. :) Näitä sattuu. :) Kuvittelin tilatessani, että mallikiekko olisi kovempaa muovia (siis kuvan perusteella), mutta se olikin melko ohkaista muovia, mutta eiköhän tuohon saa ne lakat lakkailtua mitkä haluaakin. :)

Lisäksi sain testattavaksi Creative merkkisen kynsilakan sävyssä #218 Breathless ja tumman violettia glitteri pölyä. :) Näistä tulossa enemmän asiaa toiste. :)

Tässä kuvat tilauksestani ja testereistäni. :)




Ainiin! Tein 26. ja 31. päivä tilauksen Mereneidille! Sieltäkin on tulossa siis pari pakettia minulle! :) Innolla jo odottelen pakettejani kotiin! :)

Lisäksi arvontapalkintoon on hankittu jo hieman tavaraa! :)

Kuinkas teidän vuosi on pyörähtänyt käyntiin? :)

Edit. Tervetuloa myös 15. rekisteröitynyt lukijani! :) Enää 10 rekisteröitynyttä lukijaa, niin sitten on arvonnan vuoro!! :)

2 kommenttia:

  1. Onpas ihanan väristä glitteriä! :)

    Mullakin on välillä tahtonut rikkoontua pakettien sisältöjä postissa. :/ Kerrankin paketin päälle oli lätkäisty tarra: "missent to Thailand" :D.Se paketti ei ollut perillä mulla ihan heti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentistasi! :)

      Juu, tuo glitteri on mielestäni ihanan väristä, johtuisikohan vaikka siitä, että violetti lukeutuu lempiväreihini ;)

      Mulla on käynyt sen verran hyvä tuuri, että paketit on yleensä pysyneet sisältöineen ehjinä, tämä oli nyt ensimmäinen kerta kun näin kävi. :/

      Taisi kyll hetken kestää sinulla tuon paketin saaminen, jos kerta Thaimaan kautta tehnyt kierroksen. :D

      Poista