keskiviikko 29. elokuuta 2012

InkkiPinkiltä testattavaa :)

Sain eilen paketin InkkiPinkiltä testailtavia tuotteita ja samantien sormet syyhysivät, että pääsisi kokeilemaan taas kynsille jotain kivaa. Ainut ongelma vain oli se, että omat kynnet ovat niin lyhyet, ettei niillä saa mitään koristelua näyttämään kivalta. Sen totesin eilen illalla, mutta siitä lisää huomenissa. :)

Tässä siis tälläiset testailtavat, kolmen värisiä helmenpuolikkaita hyrrässä, vaaleansinisiä lumihiutaleita ja aniliinin värisiä laser mini timantti puolikkaita. :)

 
 
 



 
Minun mielestäni kivat tuotteet ja monikäyttöisiäkin vielä. :) Mitäs te tykkäätte? :)

Nyt on muuten InkkiPinkissä muuttoale 2.9. asti!! Käykäähän katsomassa, löytyisikö sieltä teillekin jotakin kivoja koristeita!! :) InkkiPinkin verkkokauppaan pääset täältä. :) Ja muistakaa käyttää hyödyksenne tuo elokuun loppuun asti voimassa oleva alennuskoodi: Riemunkirjavaa :)

4 kommenttia:

  1. Ihania noi helmet! Minkä alennuksen tuolla alennuskoodilla saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo, noi helmet on niin ihanan värisiä, ettei hyvä tosikaan. :) Tuolla alennuskoodilla saat 20% alennusta inkkipinkin tuotteiden tilaussummasta (ei koske postikuluja). :)

      Poista
  2. Kivoja koristeita, multa löytyy lähinnä erivärisiä glittereitä, pieni rulla erilaisia "timantteja" ja jotain kukkia. Aika vähän tulee käytettyä noita koristeita :)

    http://vvyrynen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä kertaakaan "uskaltanut" kokeilla glitterin käyttämistä, pelkään että sitä menee kaikkialle muualle, kuin kynnelle, kun oon sen verta sählä noitten tommosten kanssa yleensä. :D Sun pitää joskus tulla katsomaan tota mun koristerepertuaaria. :P

      Poista