perjantai 28. joulukuuta 2012

Ei nyt mennyt taas niinku piti

Aloin putsaamaan viime kertaisia lakkauksia Lumenen Gloss&Care kynsilakan poistoaineella, jonka pitäisi olla asetoonitonta. Noh, nyt mun geelikynnet alkoikin sitten sulamaan ja tipit irtoilemaan ja vaikka mitä muuta kivaa. Eihän siinä auttanut kun viilata kynnet pois, ottaa joululahjaksi saamani Cesarsin Harder-Longer-Stronger kynnenkovettaja heti testikäyttöön.

Aikani katselin kynsiäni ja ajattelin, että ne kaipaavat jotain pientä piristystä, ei tällä kertaa lakkaa, vaan jotain muuta ja silloin muistin, että InkkiPinkiltä saamani sabluunat on vielä testaamatta! Ei muuta kun ohjeiden lukeminen ja sit tekemään. Noh, eihän sekään sitten oikein onnistunut. -.- Tarrat ei suostuneet pysymään kunnolla paikoillaan ja mun kynnet oli auttamatta liian lyhyet noiden sabluunoiden kanssa pelleilyyn. :(

Pitkäkyntisemmällä toimisi siis varmasti ja nuo sydänkuviot oli niiiin kivat!

Mutta tässä teille kuvat tän hetkisistä kynsistä.  Lakkana käytin Essien Silken Cordia.

Ainiin, älkää välittäkö noista rakkuloista/pallukoista sormissani. Johtuvat enterorokosta joka minulla on tällä hetkellä. :/ Hyvä sairastaa lastentauti tälläin aikuisiällä!

Ja kyllä, kynnet ovat tällä hetkellä super pahassa kunnossa, mutta johtuu ainoastaan siitä, että minulla oli ne geelikynnet ja ne piti nyt viilata pois.





Sabluunat saatu siis yhteistyössä InkkiPinkiltä. Täältä löydätte nuo sabluunat helpoiten! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti