maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hälsans Kök Kasvispyörykät ja Soijanakit

Lisätietoa Hälsans Kök tuotteista osoitteesta http://www.halsanskok.fi

Tässä Buzzador sivustolta lainattu tekstinpätkä, jossa kerrotaan Hälsans Kök tuotteista enemmän:

"Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!"

Eilen illalla oli pieni suolaisen nälkä ja ajateltiin Miekkosen kanssa, että piru viekööt! Kokeillaan nyt noita Hälsans Kök Soijanakkeja ja Kasvispyöryköitä, niinpä heitettiin ne uuniin, noin 12 minuutiksi ja sitten nautiskeltiin nuo samalla telkkaria vilkuillen.

Soijanakit olivat minun mielestäni positiivinen yllättäjä, eivät maistuneet mielestäni juurikaan erilaisilta kuin oikeat nakit. Mausteita olisi saanut niissäkin olla hieman enemmän. Mutta siis oikein hyviä olivat meidän kummankin mielestä! :) Ainut ns. huono puoli oli se minkä näköisiksi nakit menivät uunissa ollessaan, ryppyiset nakit eivät olleet kovin kutsuvan näköisiä, mut niin ne vaan katosivat lautasilta! :)

Kasvispyörykät olivat parhaimman makuisia kasvispyöryköitä, mitä olen ikinä maistanut. Koostumus oli mielestäni jopa lihaisamman oloinen, kuin kaupasta valmiina saatavat lihapullat. Oikein herkullisia olivat siis! Näitä voisin ostaa jopa toistekin! :)

Suosittelen kokeilemaan näitä erilaisia kasvisvaihtoehtoja vaihtelun vuoksi, meillä ainakin näistä tuotteista tykättiin ja luulenpa, että niitä tullaan vielä joskus, ainakin noita kasvispyöryköitä näkemään meidän ruokapöydässä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti