torstai 25. huhtikuuta 2013

Buzzador, Hälsans Kök- blogikampanja!

Toimin siis Buzzadorina, eli saan kutsuja erilaisiin kamppanjoihin, joista saan valita itselleni mieluiset kampanjat, joissa täytetään vastauksia tiettyihin kysymyksiin ja sitten odotellaan, josko vaikka minut on valittu testaajien joukkoon! :) Saan siis kampanjoista testaustuotteita/palveluja, joita testaan ensin itse ja joita annan sen jälkeen testattavaksi myös ystävilleni ja sukulaisilleni ja keskustelen asiasta heidän kanssaan eli buzzaan! :) Kampanjoiden aikana lähetetään salamaraportteja ja kampanjan päätyttyä täytetään loppuraportti! Simppeliä eikö totta? :) Jos kiinnostuit asiasta, kurkkaa sivustolle http://www.buzzador.com/fi.
 
 
Lisää kuvateksti



Sain tällä kertaa lahjakortin, 20€ arvoisen, jolla saan ostaa S-ryhmän kaupoista Hälsans Kök- kasvisruokatuotteita kotiin testattavaksi. Olen juuri lähdössä tuotteita hakemaan, tarkoituksena kokkailla niistä ruokaa ainakin sunnuntaina, siitä sitten lisää seuraavassa Hälsans Kök- aiheisessa postauksessa. :) http://www.halsanskok.fi sivustolta löydätte lisätietoja tuotteista! :)

Tässä Buzzador sivustolta lainattu tekstinpätkä, jossa kerrotaan Hälsans Kök tuotteista enemmän:

"Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!"
Kuva lainattu Buzzadorin sivustolta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti