maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hälsans Kök Seesaminuggetit

Tässä Buzzador sivustolta lainattu tekstinpätkä, jossa kerrotaan Hälsans Kök tuotteista enemmän:

"Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!"




Lisätietoa Hälsans Kök tuotteista sivulta http://www.halsanskok.fi
Viime viikolla tosiaan hankin nuo tuotteet paikallisesta S-ryhmän kaupasta, ostin 2 pakettia seesaminugetteja, pussillisen soijanakkeja ja paketillisen kasvispyöryköitä.

Tein ns. hätäruuaksi, kun olin unohtanut ottaa pakkasesta mitään sulamaan, nuo Seesaminuggetit ja kierreperunoita. :)

Sitten itse asiaan, elikkä kypsensin nuggetit uunissa, kypsennysohjeet olivat paketissa melko pienellä, jäivät nimittäin piiloon peukaloni alle pakettia kädessä pitäessäni! :D

Ulkonäöltään nugetit olivat erilaisia kuin tavalliset nugetit, koska nugettien pinnassa on noita seesamsiemeniä, mutta silti suutuntuma oli kivantuntuinen, kun kuori oli hieman erilainen kuin normaalisti. :)

Maultaan olivat ihan hyviä, mutta mausteita olisi saanut olla enemmän omasta mielestäni. Eivät juurikaan eronneet kananugeteista, olivat itseasiassa jopa parempia kuin kananugetit. :) Pieni miinuskin löytyi, siemenet porautuivat nimittäin hampaankoloihin! :D

Mielestäni Hälsans Kök-tuotteet ovat suht hintavia n.5€/paketti, mutta jos olisin kasvissyöjä, niin varmasti ostaisin näitä nugetteja, olipa hinta sitten mikä tahansa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti