tiistai 12. helmikuuta 2013

Viking Gracelta tehdyt ostokset

Tämä postaus on ajoitettu, elikkä en ole tietokoneen äärellä, kun tämä ilmestyy blogiin. :)

Ostin laivalla ollessani uuden huulipunan, taitaa olla toinen huulipuna minkä ikinä edes omistan! :) Lumenen vartalo- ja kasvoemulsion sekä uuden kuivashampoon. Kaikki tulivat siis tarpeeseen, koska nuo kaikki tuotteet olivat joko loppuneet jo kokonaan tai juuri loppumaisillaan ja tätä postausta kirjoitettaessa siis jo totaalisen loppu. :)
 
 


 
 
Mukaani laivalta lähtivät siis Loréalin huulipuna, Color Riche sävy 328 Brillant de rose, hinta n.9€, Batiste Dry Shampoo kukkaistuoksulla varustettuna, hinta rapiat 4,00€!!! ja Lumene Sensitive Touch, SOS vartalo- ja kasvoemulsio, hinta muistaakseni 14€ paikkeilla..?

Ei siis kovin kallis reissu tällä kertaa kosmetiikkaostosten suhteen. :) Mutta voi ei, miksi en ottanut kameraa mukaan uudelle laivalle ja ottanut teille kuvia sieltä kosmetiikkapuolelta!! Se oli jotain niiin kaunista! Ja aikaa vievää! Oikea kosmetiikkataivas!! Rakastuin, kävin laivalla ollessa tasan kerran kaupassa ja pyörimme siellä Miekkosen kanssa ainakin tunnin verran, suurimman osan kosmetiikkapuolella. Ja kyllä, Miekkonen jaksaa pyöriä kaupoilla kanssani, myös kosmetiikkapuolella! :) <3 (Ja se on rasittavampi vaatteiden ostaja kuin minä.. Sillä menee paljon kauemmin aikaa uuden paidankin valitsemiseen.. -.- :D )

Tästä päivästä lähtien blogini on ainakin kynsiaiheisista jutuista tauolla jonkin aikaa. Olen leikkauksessa juuri tällöin, kun tämä postaus ilmestyy tänne ja saan suht pitkän sairasloman ja kynsien tekeminen keskeytyy joksikin aikaa. Mutta yritän tehdä teille varastoon ainakin yhden postauksen tämän jälkeen ja palaan asiaan, kunhan olen toipunut leikkauksestani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti