maanantai 18. kesäkuuta 2012

Innostukseni kynsiin

Hmm.. Mistähän se edes lähti. Siis se että aloin itse koristelemaan enemmän kynsiä yms. En edes kunnolla muista, vaikka siitä ei ole edes kovin kauaa aikaa. Lähtötilanne oli kohdallani se, että sanoin piut paut alus- ja päällyslakoille ja omistin tasan 2 (KAKSI!) kynsilakkaa. Molemmat Lumenen. En ole ollut siis mikään supernaisellinen nainen, enkä ole sitä vieläkään, mutta olen kuitenkin käyttänyt teko- ja rakennekynsiä melko usein. Nykyään onkin outoa, jos kynsilläni ei ole yhtään lakkaa. :D Miekkonenkin totesi, että näyttääpä oudolta, kun viihdyin yhden päivän ilman kynsilakkaa. :)

Mutta niin, poikettiin tarinasta, lähtötilanne oli siis tämä:



Siitä sitten pikkuhiljaa innostuin kynsijutuista enemmän, kuten sanottua, en tiedä miksi miten jne. :D Sitten oltiinkin jo tilanteessa jossa kynsilakkatilanne oli tämä:

(Tämä kuva otettu niihin aikoihin, kun aloin kirjottamaan blogia :) )

Ja siinä lakkailin tuttujen kynsiä ja ottelin kuvia, kun muistin. Kunnes tapahtui jotain dramaattista, nimittäin aloin pitämään tätä blogia. Ja siitä tämä on vain jatkunut ja jatkunut tämä kynsi-innostus. :)

Ostan lakan silloin, toisen tällöin ja sitten ihmettelen kun kaikki kynsitavarani eivät mahdukkaan niille ostettuun laatikkoon. :o :)

(tavarat olivat alkuun nätisti sulassa sovussa Candles- puulaatikossa, kylläkyllä, pidän niitä kynttilälaatikossa, mutta vain sen takia, etten halunnut mitään muutakaan niille! :)
Nykyään tavaroita on niin paljon, ettei laatikolla ole enää toivoakaan mennä kiinni. )

Noh, sitten takaisin tuohon kynsilakkojen määrään. Tällä hetkellä niitä on 36 kappaletta. Mikä on tuohon alkutilanteen 2 verrattuna hirrrrmuinen määrä. Mutta silti tuntuu, ettei ole mitään kivaa kynsilakkaa millä nyt tekisi jotain omille kynsilleen. Miksei ihminen voi olla tyytyväinen noihin 36 kynsilakkaan, vaan haluaa niitä lisää? :o :) Tässä kuva tämän hetkisestä kynsilakkatilanteestani:

(kuvassa tämä 36kpl ei näytä ollenkaan niin paljolta,eihän? :D )

Lopuksi sitten, minultahan löytyy myös akryylikynsien tekoon pienimuotoiset välineet. Ja sitten on topsit, vanulaput, kynsitarrat yms yms yms. kaikki tarpeellinen siis.

Tässä pieni kuvakollaasi siitä kuinka täytetään ensiksi tuo laatikko missä on kynsilakat, viilat sun muut, sitten laitetaan siihen tuollainen pussi päälle missä on kaikkia koristelutarvikkeita yms., suljetaan laatikko ja lisätään fiksusti kaikki muut tarvikkeet siihen päälle. Jes jes. :D



Tälläistä tällä kertaa, homma ehkä hieman karannut käsistä, mutta ei se mitään. :) Mitenkäs teidän kynsi-innostuksenne on alkanut? Onko se ollut teillä koko ajan vai lähtenyt vain jotenkin radikaalisti etenemään? :) Onko kenelläkään muulla muuten tälläisiä säilytysongelmia? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti