torstai 28. kesäkuuta 2012

Tämän päivän pikaleivontaohje :)

Todella todella helppo piirakkapohja, mihin voi laittaa päälle mitä itse haluaa. :)
(Ohjeen löysin kaksplussan keskustelupalstalta :)

4 kananmunaa
4dl sokeria
2,5dl ruokaöljyä
6,5dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
2dl maitoa

Sekoita ainekset keskenään ja levitä uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele pintaan marjoja, hilloa tai mitä nyt itse siihen haluat laittaa. Itse pilkoin päälle persikkaa. :)

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. :)






Kohta lähdössä ystäväni E:n luokse makutestiä tekemään, oli siis ensimmäinen kerta kun tein tämmöisen piirakan. Kuvat lisään tähän hieman myöhemmin, juuri nyt ei kerkiä. :)

Edit: Kuvat lisätty ja makutesti tehty, oli todella hyvää, koostumukseltaan piirakka oli todella mureneva, täytyy ensi kerralla koittaa tehdä siitä vähän vähemmän murenevaa. :)



Tänään on ollut tälläinen pikapäivä, on pikasiistitty paikat, pikaruoka tehty (tein siis ihan kunnollisen kastikkeen mutta kuitenkin), pyykkikone pyörimässä, vanhat pyykit korjattu kuivumasta jne. :) Miekkonen lupasi imuroida ja laittaa pyykit kuivumaan, kun itse lähden kahvittelemaan. :P Ja nyt tein teille tälläisen pikapäivityksen. :)

Huomenna teen Miekkosen siskolle kynnet. Sitten lupaan teillekin laittaa pitkästä aikaa kynsistä kuvia, tällä viikolla en ole lakannut siis kynsiäni kertaakaan! :o Lepotauko meneillään siis, jos ensi viikolla taas tekisi jotkut kivat itsellekin. :)

Minkäslaisella ohjeella te yleensä teette piirakkapohjanne? :) Mikä on teidän suosikki täytteenne piirakassa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti