maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kumminkin..

Tein sitten kynnet itselleni torstai-perjantai välisenä yönä.. Laitoin akryylipaketin mukana tulleen tipit, leikkelin sopivan mittaisiksi ja viilasin sitä oman kynnen ja tipin väliä pois. Ajattelin että tasaantuu suuremmat sitten kun lakkaan ne. Piti ottaa kuvat, mutta en jaksanu sillon yöllä enää ja perjantai aamuna en enää muistanut koko kuvienottoa. No, ei kyllä suuremmin harmita, koska seuraavana aamuna niitä katsellessani totesin, ett ei herranen aika minkä näköset näistä tuli! :D

Eipä siinä sitten mitään, lähdettiin mökille päin, käytiin perjantaina paljussa, siellä lohkesi 2 niistä kynsistä ja sit leikeltiin. Loppuillasta kaikki tipit olikin lähteneet irti. Jes! Ei olisi siis pitänyt tehdä minkäänlaisia kynsiä sinne, koska olin idiootin näköinen kynsien kera, jotka on puoliksi lakatut ja kynsilakan poistoainetta ei ollut lähimaillakaan! Noh, pikkujuttuja onneksi. :)

Mökiltä tultiin eilen pois, minä n. 50 hyttysen pistosta rikkaampana ja Miekkonen n.200 hyttysen pistosta rikkaampana. Ö:n tilannetta en alkanut edes tutkimaan, mutta luulen, ettei ne tuonne karvojen sekaan oo pahemmin päässeet iskemään. :)

Mukava juhannus takana päin ja nyt kynnet pienellä tauolla tosiaan lakkaamisesta. :)
Kuinkas teidän juhannus meni? :)

Niin ja ostin tänään apteekissa käydessäni uusia kalkkitabletteja, joita en oo aikasemmin kokeillutkaan. Saa nähdä tehoaako noikaan mun kynsiin! :)

P.s. Musiikkifiilistelyä med Coldplay <3

P.p.s. Tänään M+Miekkonen 1v4kk :) <3 Rakastan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti