torstai 26. huhtikuuta 2012

Kynsienlakkailua

Elikkä tässä ensimmäiset koristelemani kynnet:



Aluslakka: Konad Base Coat
Pohjalakka: Miners: Apricot Blush
Kynsienkärjet: La Femme Beauty
Päällyslakka: Konad Top Coat


Käytin tässä sanaa pohjalakka, vaikka se kuulostaa hieman hölmöltä, mutta jos se jotakuta haittaa niin haitatkoon.  :)

Kynsienkoristeluun olen siis käyttänyt ohuen ohutta koristelusivellintä (josta saatte kuvan hieman myöhemmin :) )

Lakkasin kynsille ensiksi aluslakan, jonka jälkeen levitin 2 kerrosta pohjalakkaa, annoin lakkojen kuivahtaa. Aloitin tekemään siveltimellä ranskalaista manikyyriä tummansinisellä lakalla, pyöristäen molemmat reunat, mutta toisen reunan nostin korkeammalle, jolloin sain siihen aikaan kaarevamman muodon. Annoin kärkien kuivua, jonka jälkeen lisäsin vielä päällyslakan.



Mitä mieltä olette ensimmäisistä kynsistä jotka olen koristellut? :)
Myös muita kommentteja blogista otetaan vastaan, juttuehdotuksia yms :)


2 kommenttia:

  1. Kivat kynnet! Tuotteissa oli mukana Konadia. Onko sinulla niitä Konadin laattoja/leimasimia? Olen hieman miettinyt, että kannattaisiko niitä tilata. Pelkään vaan että kärsivällisyyteni/taiteellisuuteni eivät riitä kynsitaiteeseen.

    Tällä hetkellä kynsissäni on Essie-kynsilakkaa ja olen aivan ihmeissäni, kun se on pysynyt jo melkein viikon kynsissäni halkeilematta. Oletko kokeillut Essietä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minulta löytyy myös laattoja ja leimasinkin. :) Olen harjoitellut niillä jonkun verran, mutta ne ovat niin tuore tapaus vielä itsellenikin, että en osaa antaa tällä hetkellä vinkkejä sille osa-alueella, koska kaipaisin niitä itsekin tällä hetkellä! :) (Ongelmapostaus siis saapumaisillaan... :P )

      Essien lakkoja en ole vielä päässyt kokeilemaan, tarkoituksena on, että kunhan rahatilanne hieman kohentuu, hankin myös Essien lakkoja, niissä on niin herkullisia värejä saatavilla! :)

      Poista