lauantai 28. huhtikuuta 2012

Mökkeilyä

Tänään ollaan jo hyvissä ajoin lähdetty M:n ja Ö:n kanssa mökkeilemään vanhempieni mökille, joten kokeilen ensimmäistä kertaa ajastettua postauksen julkistamista, huijjuij, saas nähdä kui käy :)

Mökki sijaitsee tosiaan pienen matkan päässä tästä meiltä kotoa, kuitenkin mukavan syrjässä, mutta ei monen tunnin ajomatkan päässä :) Siellä ei ole siis juoksevaa vettä tai sähköjä, eihän sitä voisi edes kutsua mielestäni mökkeilyksi, jos siellä sellaiset "mukavuudet" olisi. :)
Ainut mitä ikävöin koko aikana mökillä ollessani on kunnon vessa! Vihaan sitä puuceeta ylikaiken. Hyttyset inisee korvan juuressa, muurahaisia vilisee siellä täällä jne jne. -.- Ja kun aamusella menee vessaan niin sitä lintujen sirkutusta! :D (En ole mikään super ihana aamuihminen :D )

Mutta jos jostain tykkään oikein kovasti, niin siitä, että mökillä pääsee saunomaan, paljuun ja viettämään laatuaikaa perheen/sukulaisten/ystävien kanssa. :) Ja tottakai siitä, että mökki on kuitenkin suht lähellä ja sieltä pääsee nopsaan kotio ;)

En siis pidä kovin pitkistä ajomatkoista.. Tai riippuu kyllä oikeastaan tapauksesta. Esimerkiksi pelkkä ajatus ajomatkasta Oulun suunnalle tuntuu aivan mahdottomalta, tai sitten siinä vaadittaisiin jo monen monta tupakkataukoa! :) Ylipäänsä pidän kyllä autoilusta, ajomatkat on vaan välillä vähän tylsiä. Ja välillä sitä koittaa keksiä jotakin tekemistä itsensä iloksi (ja muiden autoilijoidenkin :D ) . Yleensä viattomat kanssa autoilijat joutuvat heilutuksen/ morjenstamisen kohteiksi :)

Tuota harrastusta tulee tehtyä nykyään melko vähän, ikä vissiinkin meinaa tulla vastaan, ettei voi enää olla noin "lapsellinen" :) Harrastin aikoinaan tätä usein/aina pidemmillä reissuilla, enkä lähelläkään kotikulmia! Täällähän olis voinu tulla joku tuttu pian vastaan! :D

Ei tässä kai tällä erää mitään sen kummempia, katsotaan kuinka tämä nyt sitten onnistuu, tämä postauksen ajastaminen, ilmestyykö tämä tänne keskellä yötä vai mitä tässä käy! :)

Palaillaan asiaan sunnuntai-iltana tai viimeistään maanantaina :) Ehdotuksia saa laittaa mistä toivoisitte postauksia ja kommenttia muutenkin saa jättää :)


Keväiset terveiset Ö:ltä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti