sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tietokoneen tuunaamista

Pari kuukautta on pitänyt laittaa tietokoneen kanteen tuollainen tarra. Ja nyt vihdosta viimein sain sen laitettua. :) Ostin sen siis Tiimarista, alennuksesta ja se on ollut projektina jo pidemmän aikaa.

Tälläiselta tietokoneen kansi näytti ennen tarraa:

 
 
Ja tältä se näyttää tarran laiton jälkeen:

 
Tarran kiinnitys oli mielestäni helppoa. Ensiksi mittailtiin tarraa tuohon kanteen, leikattiin ylimääräiset pois ja sen jälkeen putsasin kannen siihen soveltuvalla puhdistusaineella. Tämän jälkeen otin toisesta reunasta tuon tarran takapaperia osan pois, länttäsin paikoilleen ja aloin nuolijalla silottamaan tarraa paikoilleen samalla poistaen tuota takapaperia. Tädäää! Valmista tuli! :) Sitten vain painelin noita tarran reunoja vielä kunnolla kiinni. :)

Tykkään tästä tarrasta itse todella paljon, tekee tietokoneesta enemmän oman näköisen ja näyttää hyvältä! :) Mitäs te tykkäätte tästä? :)

Niin ja kyllä, taikina nuolija on hirmuisen monikäyttöinen, jos ei ole esim. viivotinta lähettyvillä tähän tarkoitukseen, niin voi käyttää sitä nuolijaakin. :P



4 kommenttia:

  1. hei sori kuin näin myöhään kysyn:
    mutta saisko kysyä että tiiäksä myydäänks noita enään tiimareissa, ja paljonko tuo maksoi? :) ihana blogi muuten <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos :) En oo varma myydäänkö niitä enää. Sen alkuperäinen hinta oli 8,00€, mutta löysin sen siis sattumalta alekorista, alennettua hintaa en enää muista.. :)

      Poista
  2. Mä en tiennykään, että Tiimarissakin myydään noita! Pitää ens tiimarivisiitillä yrittää kyylätä jos niitä vielä olis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin itse just eilen siellä Tiimarissa mistä ostin tuon omani, mutta siellä niitä ei enää näkynyt.. :/

      Poista