torstai 24. tammikuuta 2013

Cesars Shopin Harder, Longer, Stronger kynnenvahvistajalakka

Olen nyt noin kuukauden verran käyttänyt tuota Cesarsin omaa kynnenvahvistajalakkaa, jonka sain joululahjaksi Miekkoselta. :)

Ajattelin laittaa teille nyt hieman päivitystä siitä kuvien kera. :) Kynteni ovat tämän kuukauden aikana kasvaneet ja lohjenneet ja taas kasvaneet. Kynnet näyttävät nyt paljon paremmilta, kuin silloin kuukausi sitten, kun poistin viimeisimmät geelikynteni. :)

Mutta tässä kuvapläjäys, ensiksi kooste vasemman käden kynsistä, kun olin viilannut geelikynnet pois ja levittänyt ensimmäistä kertaa tuota kynnenvahvistajalakkaa. :)

Alemmassa kollaasissa kynnet tältä päivältä. :) Eivät ne ole paljoa kasvaneet, mutta ovat tulleet mielestäni vahvemman näköisiksi. :) Vai mitä mieltä te olette? :)


 
Sitten samanlaiset kollaasit oikean käden kynsistä, ne olivat geelikynsien viilauksen jälkeen todella pahassa kunnossa. :/ Ylemmässä siis kynnet juuri geelikynsien poiston jälkeen ja alemmassa kynnet tältä päivältä. :)


 
Tälläiset tulokset siis about kuukauden käytön jälkeen. :) Mitäs mieltä te olette? Minun mielestäni tämä kyllä toimii! :) Palaillaan taas asiaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti