lauantai 5. tammikuuta 2013

Ensimmäinen glitter pöly kokeilu ja Creative lakka sävy #218 Breathless

Noh, ei se nyt niin huonosti mennyt, kun ensiksi pelkäsin. :D Olin ihan varma, että heitän sen avonaisen glitterpurkin lattialle vaaleahkolle matolle, mutta en sentään! :D

En saanut tuota glitteriä tarttumaan ihan kaikkialle. Siis sinne minne itse halusin laitoin päällyslakkaa, mutta sitä tarttui kuitenkin pohjalla olleeseenkin lakkaan, koska se ei ollut vielä ihan kaikkialta kuiva, mutta pienen korjailun jälkeen, olen suht tyytyväinen lopputulokseen. :)

Tein tämän glitterkokeilun siis vain toiseen käteen ja toisen käden lakkasin vain tuolla Creative merkkisellä kynsilakalla, sävyllä #218 Breathless.

Toteutin itse tämän niin, että laitoin ensiksi päällyslakkaa kynnelle haluamaani kohtaan, jonka jälkeen dippasin sormen glitteripurkkiin ja siveltimen kanssa sudin ylimääräiset glitterit takaisin purkkiin. :) Ja totesin myös, että pohjalla olevan lakan tarvitsee olla täysin kuiva, jotta glitteriä ei tartu myös sinne mihin sitä ei halua. :/ Siveltimen millä myös sudit ylimääräiset glitterit pois, on oltava myös kuiva, ettei kaikki glitteri jää sitten siveltimeen kiinni. :)





Nuo oikean käden kynnet on kaaamalassa kunnossa! :/ Yök. Ja muutenki huomasin nyt että lakkaukset meni hieman päin prinkkalaa, mutta ei voi mittään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti