maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ihonhoito vol.1

Luvassa on siis pari postausta ihonhoidosta, tänään käsittelemme minun kasvojenhoitoani. Se nyt ei ole mikään kovin erikoinen, mutta minulla on kuitenkin omat tapani/tottumukseni miten kasvojani hoidan. Luvassa kunnon kuvapläjäys, jos ei muuta. :) En ole mikään ihonhoidon asiantuntija, vinkkejä saa siis antaa, jos jotakin teen väärin. :)

Minulla on sekaiho, otsani,nenäni ja leukani rasvoittuvat todella helposti. Kun taas poskeni ovat kuin saharan autiomaa, kuivat ja karheat, varsinkin talvella. Näppylöitä ihossani ei suuremmin ole, onneksi. :) Nekin vähät mitä on, lähtevät yleensä muutamassa päivässä. :)

Aloitetaan joka päiväisestä ihonhoitamisesta, päivittäin suihkussa käydessäni (vähintään joka toinen päivä), käytän Rainbown Puhdistusemulsiota. Tämä poistaa mielestäni hyvin ihoni rasvaisuutta, jättämättä sitä kuitenkaan kuivaksi pesun jäljiltä. Ostettu S-marketista, hintaa en kykene muistamaan, mutta olisiko ollut jotain 3€ paikkeilla? Korjatkaa jos olen väärässä! :)




Seuraavaksi sitten on suunnilleen viikon välein tapahtuvaa ihonhoitoa, elikkä Freemanin Facial Detoxifying Mask Chocolate & Strawberry. Elikkä suklaata ja mansikkaa sisältävä kasvonaamio. Rakastan tärä tuoksua ja koostumusta! :) Koostumukseltaan helppo levittää. Poistaa ihostani rasvaisuuden todella tehokkaasti, kosteuttaa myös poskien ihoa mukavasti. :) Yksinkertaisesti tykkään tästä todella paljon. :) Ostettu Sokoksen verkkokaupasta, hinta tällähetkellä 5,75€.




Kuukausittain tapahtuva ihonhoito tapahtuu Kedemin Mutanaamiolla, koostumus on paksua ja helposti levitettävää. Naamiota suositellaan pitämään 20 minuuttia mikä on mielestäni melko pitkä aika, joten käytän tätä vain kerran kuussa. Olen hirveän hätäinen joissakin asioissa ja sen takia pitkän aikaa pidettävät tuotteen yms eivät oikein sovi päiväjärjestykseeni. :P Mutta tästäkin tuotteesta tykkään todella paljon, jättää ihon ihanan puhtaan tuntuiseksi ja pehmeäksi! Tätä voi käyttää myös esim. kuiviin kyynärpäihin, testattu toimivaksi, mutta myös sotkevaksi! :) Käy siis kaikkialle ihoon, ei ole tarkoitettu ainoastaan kasvoille. :) Ostettu Ideaparkin Dead Sea Cosmeticsilta, hinta n.20€.




Millaisia kasvojen hoito rutiineja teillä on? Mitä tuotteita käytätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti