keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Ihonhoitoa vol. 3

Jatketaan vielä kolmaskin päivä ihonhoidon parissa, tänään vuorossa jalkojen hoitoa. :)

Olen melkein aina paljain jaloin, joten kantapääni ovat kuivat, samoin kuin varpaanikin. Hoidan jalkojani kylvettämällä niitä ja raspaamalla kuivat kohdat pois ja sen jälkeen rasvon jalkani ja laitan hetkeksi sukat jalkaani. :) Tässä yksinkertaisuudessaan jalkojen hoitamiseni.

Tässä on Avan jalkasuola mintun tuoksuinen, jota käytän jalkojeni pehmittämiseen. Heitän sitä summa mutikassa lämpöiseen veteen ja kylvetän jalkojani siellä noin 20-30 minuuttia. Tuoksu on minttuinen ja raikas. Pehmittää jalat hyvin ja kuivat kantapäät ja varpaat saa hyvin raspattua. Ostettu Säästö-Kareilta, hinta taisi olla 6€ paikkeilla? Todella riittoisaa.



Kylvetyksen ja raspauksen jälkeen rasvon jalkani The Body Shopin Peppermint Cooling Foot Lotionilla. Voide on mielestäni aika rasvaista, levittyy ja imeytyy ainakin omiin jalkoihini todella hyvin. :) Tuotteessa on hyvä piparmintun tuoksu, josta pidän. Ainut miinus tulee siitä, ettei tuote meinaa tulla kunnolla purkista ulos, vaan sitä joutuu ihan tosissaan puristamaan ja se ärsyttää minua suuresti, muuten olen kyllä tyytyväinen tuotteeseen. Tämänkin olen ostanut Viking Line Isabellalta, hinta taisi olla 6€ myöskin, jos en nyt ihan väärin muista.




Muistin ottaneeni kuvan myös raspistani, mutta en nyt kyllä löytänyt sitä, joten joudutte nyt olemaan ilman sitä kuvaa. Millä tavoin te hoidatte jalkojanne? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti