keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ingen Otsikko

Sorruin. Nimittäin ostamaan tässä kuussa yhden uuden kynsilakan. Mavalan white, posteineen 1€! Se oli aivan pakko saada! :D Hankin sen tuolta fb-kynsikirpparilta. :)

Eilen tuli hieman siivoiltua perjantaita varten ,tehtyä kakkupohja, siivottua vessaa ja pestyä 2 koneellista pyykkiä pois jaloista. :)
Tänään vahdin yhdessä äidin kanssa siskon lapsia, poikkesin mökiltä hakemassa muutamat sidukat mitkä sinne oli jääneet, tulin kotio klo.21 paikkeilla ja sen jälkeen pyyhin kirjahyllystä pölyt! Hyvä minä! :)
Huomenna sitten kunnon rupeama, siivousta, koneellisen pesasen pyykkejä vielä, leivon pizzat perjantaille ja sen semmoista. :)

Tämä viikko on siis ollut niin täynnä touhua, ettei ole ehtinyt edes ajattelemaan kynsienlakkailua tai muutakaan ns. ylimääräistä tekemistä. :)

Mitäs teidän viikkoon kuuluu? :)

2 kommenttia:

  1. Töitä tähän viikkoon ja kynsien laittoa! Oon innostunut siitä taas, ajattelin tänään käydä jotain glitterilakkoja ostamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, hienoa. :) Mulla itsellä taas on jäänyt hieman vähemmälle tuo kynsientekeminen, kun on ollut niin paljon kaikkea muuta. Mutta jos ensi viikolla sitten! :)

      Poista