tiistai 10. heinäkuuta 2012

Lompakko ja laukku

Tänään tuli tehtyä pitkästä aikaa kynsienlakkailua. Lakkasin äitini kynnet, myös varpaan kynnet. Tästä tulossa kuvia ja selostusta joskus muulloin. Olen nyt ollut aika kiireinen tämän alku viikon, joten ei ole tullut päiviteltyä tänne mitään, pahoitteluni siitä.

Mutta nyt ajattelin esitellä teille minun rakkauteni kohteet, lompakkoni ja laukkuni.

(En tosin ala esittelemään kaikkia omistamiani laukkuja, ainakaan vielä, tästä tulisi muuten piitkän pitkä postaus ja ajattelin nyt vain nopeasti raapustaa tämän teille. :) )

Lompakkonani on siis Guessin... Voi hyvä tavaton, kun ihmisellä on hyvä muisti. En muista nyt sitä sen nimeä, mutta jos joku muistaa, niin kertokaa se minulle! :D Joka tapauksessa, omistan Guessin lompakon. :)





 
 Laukkunani toimii tekonahkainen Cosmopolitan lehden tilaajalahjana saatu tilaihme. Hukkaan tuonne siis kaiken.. :D Näppärä ja kivan näköinen laukku mielestäni. Ja vielä kivemman näköinen se olisi nykyäänkin, jos Miekkonen ei olisi jotenkin onnistunut rikkomaan tuota ruusua tuosta, oli siis sellaisella pienellä hakaneulalla kiinni tuossa ja se onnistui jotenkin irtoamaan. :/





Mutta tälläistä tällä kertaa. :) Minkälaisia lompakkoja teiltä löytyy? :) Minkälainen laukku teillä on? :) Oletteko merkkiuskollisia, että kummankin täytyy olla samaa merkkiä vai kävisikö teillekin tälläinen "sekoitus"? :)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi8/9/12 17:43

    mistä ostit ton guessin lompakon? :) tosi kivan näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kommentista! :) Olen ostanut tuon lompakkoni huuto.netistä. :)

      Poista