tiistai 31. heinäkuuta 2012

Nopea öinen raapustelu

On taas ollut hieman tekemistä ja menemistä ja tuntuu, ettei kirjoittamiselle ole jäänyt nyt aikaa. :/ Olen lakkaillut tässä hieman kavereiden kynsiä ja sen semmoista. :)

Viime perjantaina vietimme syntymäpäiviäni, lauantaina oleskeltiin kotosalla, sunnuntaina käytiin porukalla uimassa ja sen jälkeen pelailtiin PS2 Eyetoy peliä ja käytiin taas porukalla uimassa. :) Maanantaina lähdin porukoideni kanssa poikkeamaan Tuurin kyläkauppaan. Lasketaanko se lupauksen pettämiseksi, jos ostin kynsienkovettajan siltä reissulta? :D Kun sehän ei ollut kynsilakka. Ainut oikea sortuminen tapahtui sen Mavala Whiten kanssa, mutta se maksoi sen 1 euron posteineen! :D

Tänään tuli sitten lakkailtua ystäväni E:n kynnet ja omatkin kynteni, käytyä E:n ja Miekkosen kanssa Subwaylla syömässä ja sen jälkeen hieman shoppailtiin vielä E:n kanssa. :) E osti minulle 2 kynsilakkaa Seppälästä, itse ostin 2 kulmakynää samaisesta kaupasta. Tiimarista ostin läppärin kanteen sellaisen super hienon "tarran", siitä kuvia sitten myöhemmin, kunhan asentelen sen paikoilleen! :) Lisäksi ostin pukupussin iltapuvulleni, vihdosta viimein, johan sitä on hankittu peräti 2 vuotta, mutta nyt se on hankittu! :)

Huomenna on luvassa siskon lasten hoitamista E:n kanssa. Pitäisi siis pikkuhiljaa valua untenmaille, mutta kun ei vielä uni tullut, niin tulin raapustamaan teille hieman tekstiä. :)

Tänään on lisäksi Ö:n 1-vuotis syntymäpäivä! Tässä teille, hieman vanhempi kuva hymyilevästä päivänsankarista! (Joka päätti ennen kuvien ottoa, mennä juomaan kupillisen vettä!) :)



Nyt kirjoittelen teille vielä huomenillaksi kynsienlakkaus postauksen :o Pitkästä pitkästä aikaa! :)

Luvassa on myös teille lukijoille huomiselle yllätys! Seurailkaahan minkälainen, minun mielestäni ainakin aika huippu kiva juttu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti