tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ihonhoitoa vol.2


Keskitytään tänään sitten aivan eri juttuihin, kuin kasvojen hoitoon, nimittäin säärien hoitoon. :)

Minulla on todella todella kuivat sääret, talvisin niissä on kuivia läikkiä, eivätkä ne katoa edes kesällä! Nykyään säärien ajelun jälkeen minulla onkin "uusi" tapa, nimittäin kuorin säärien ihon ja siinä samalla muunkin ihon! :) Ja voin kertoa, että kuorinta todellakin kannattaa. Iho on ihanan pehmeä ja kimmoisa kuorinnan jälkeen! Kuorinnan jälkeen rasvaan ihoni kunnolla, mutta siitä lisää toisessa postauksessa. :)

Aloitetaan tuote-esittely Freemanin Body Sugar Scrub Pomegranatesta. Ihana sokerimainen koostumus jossa on raikas hyvä granaattiomenan tuoksu. :) Kuorii ihoa kevyesti, vaikka onkin melko kiteistä. Ei siis revi ihoa millään tavalla. Tykkään tästä todella paljon, tätä käytän viikoittain. Ostettu Sokoksen verkkokaupasta, hinta tällä hetkellä 5,75€.





Sitten suosikkini ylitse kaiken, jonka löysin sattumalta Viking Linen kosmetiikka osastolta alennuksesta, Sugar Whip Tahitian Vanilla Moisturising Body Scrub. Vaniljan tuoksu tässä tuotteessa on ihana, kermainen voimakas vanilja! Tuoksu jää melko vahvana iholle, mutta se ei haittaa minua ollenkaan, tykkään melko voimakkaista tuoksuista. :)
Koostumus taas on vielä tuoksua parempi, purkissa ollessaan se on kokonainen, melko paksu klöntti, josta irroitetaan sormilla "kaivamalla" sellainen osa kuin itse halutaan. Kun tuotetta aletaan hieromaan se vaahtoaa, mukana on mun pieniä sokeripalasia. Tykkään tuotteen koostumuksesta ja tuoksusta todella paljon. En ole saanut selville saako tuotetta maista ollenkaan, mutta jos joku tietää, että sitä on jostain saatavilla, niin saa/pitää infota! :) Ostettu Viking Line Isabellalta, hinta muistaakseni n. 13€.




Ja tässä vielä kuva millä kuorinnan yleensä suoritan :)


Millä tavoin te hoidatte sääriänne? Mitä kuorinta-aineita te käytätte vai käytättekö ollenkaan? :) Ja jos ette, niin miksi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti